fbpx

Real tea by bill key

Студен чай без консерванти и оцветители

Натурални
продукти

Специално подбрани природни съставки с най-високо качество

билки
от целия свят

Билките винаги са една вкусна полезна добавка към ежедневието

без „лоши“
добавки

В нашите чайове няма консерванти и изкуствени подсладители

Нашите чайове

Избери & Наслади се

Каркадодо

$4.50

Вдъхновена от легендарната островна птица, тази комбинация от Каркаде, Канела и Червен Портокал се оказа любима на деца и възрастни като имуностимулатор с мек, свеж вкус.

Мента и Лайм

$3.50

Успокояващият ефект на Ментата е известен по целия свят. Затова решихме да я съчетаем с близкия ѝ братовчед Джоджен и техния приятел Лайм. Този чай е универсално вкусен всички сезони!

Липа, лайка и стевия

$4.00

Съчетавайки незабравимия аромат на липовия цвят със стевия, решихме да Ви представим едно нетрадиционно предложение, подходящо и за хора, които не желаят да консумират захар.

Бабини Зъби

$5.15

Още една местна забележителност! Решихме да комбиниране свойствата ѝ да зарежда тялото, помагайки за преноса на кислород, с крещящата енергия на Гуараната и успокояващия аромат на Смокиновите Листа.

Мурсалски чай

$2.95

Докато Жълтият кантарион и Медът са познати от години като антиоксиданти, то забележителният комплекс от минерали на тази типично българска супер-билка въздейства възстановяващо на цялото тяло.

Четиримата крадци

$3.25

Вдъхновен от легендата за четиримата френски разбойници и тяхната чудотворна смес от салвия, розмарин, мащерка и лавандула, прогонваща дори най-упоритите зарази.

Пият ти се натурални студени чайове?

Поръчай онлайн тук